СЛЕДЕТЕ НЀ

Фото

Volkswagen Bulli

  Под фабричката ознака Volkswagen Type 2, во далечната 1949 година, е претставена легендата која сеуште живее. Ресептот за долговечноста досега безброј пати е апсолвиран –...

Повеќе