СЛЕДЕТЕ НЀ
728x90

Во светот

Вентилите во Hyundai ќе работат под ритам на CVVD системот (видео прилог)

Новиот систем на работа на вентилите кој групацијата Hyundai го воведува во сериско производство, ги зголемува перформансите за 4%, ја намалува потрошувачката за 5%, а емисијата...

Повеќе