СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

Никогаш не е лесно да се купи користен автомобил
[фото, видео]

  Нашите маки при купувањето користен автомобил за кој често велиме дека е мачка во вреќа, се вистинска мачкина кашлица во споредба со овие. Навистина, при...

Повеќе