СЛЕДЕТЕ НЀ
Реклама

АКТУЕЛЕН МИГПовеќе од АКТУЕЛЕН МИГ

Сурфање на интернет додека се вози – најопасно дејствие против безбедноста!

  Пред извесно време пишувавме против користењето на мултимедијалните системи за време на возење....

Елена Ристеска ќе биде бренд амбасадор на новиот Nissan

  Поп ѕвездата Елена Ристеска денес на осмомартовското “Женско рели 2020”  во организација на...

Porshe Taycan: Иднината нема да биде досадна

Во Скопје е претставен технолошки најнапредниот автомобил што воопшто пристигнал во државата. Целосно електричниот...

VW Golf 8: службено претставенa осмата генерација на Golf

  Новиот Golf доаѓа со дигитализирана контрола на функциите, тој е целосно поврзан со...

ВО СВЕТОТПовеќе од ВО СВЕТОТ

e-Bulli Concept: Хипик на струја

  Volkswagen концептно ја најави реинкарнацијата на T1 Samba Bus од 1966, но сега...

Opel Corsa-e: електрификација на демосот

  Електричната Corsa доаѓа на пазарот веднаш по пристигнувањето на новата генерација која се...

Volvo Cars ја подигнува безбедноста на ниво на родова припадност

  Досегашните сознанија за активната и пасивната безбедност на возилата се засноваа на испитувањата...

Czinger 21C: Иднината на дофат

  Czinger е компанија од Лос Анџелес која на годинешниот салон во Женева (за...

Повеќе новости

Повеќе