СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Актуелен Миг

Автомобилски огласи: исклучително ниско ниво на комуникација

  Користените возила се продаваат преку огласи, на плацеви или преку лични познаства. Да погледнеме одблизу како се огласуваат автомобилите и со кои аргументи се напаѓаат...

Повеќе