СЛЕДЕТЕ НЀ

Актуелен Миг

Македонија добива тркачка патека!

Сонот на секој мотоциклист но и автомобилист во земјава наскоро ќе стане јаве. Македонија добива тркачка патека. На само десетина километри јужно од Кавадарци се наоѓа висорамнината Витачево, место...

Повеќе