СЛЕДЕТЕ НЀ

Тестови

Директно соочување на Focus, Ceed и Mazda3

  Споредба на моделите од “Ц“-сегментот каде владее огромна конкуренција, секогаш е повеќе деликатна отколку рутинска работа. Еден наспроти друг ги ставивме моделите на Ford, Kia...

Повеќе