СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

110 години од симболот на Rolls-Royce [видео]

  Меѓу бројните автомобилски јубилеи во оваа 2021-ва е и 110-годишнината од симболот на Rolls-Royce, прочуената статуетка Духот на екстазата. Ја создаде англискиот скулптор Чарлс Сајкс...

Повеќе