СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Во светот

Mini John Cooper Works Countryman ALL4: Go-kart мод со 4×4

  Најпотентниот „Кантримен“ ослободува 312 спортски коњи, распоредувајќи ги на сите тркала. Дотерана естетика и нова механичка постава ја красат топ-перформантната верзија на Mini Countryman. Под...

Повеќе