СЛЕДЕТЕ НЀ
728x90

Забава

Suzuki Jimny „на јаже“ со Mercedes AMG G63

  Што ќе се случи кога ќе се стават на „јаже“ еден спортив друг малиот јапонец со горостасниот германец. Резулатат е горе-долу (не) очекуван! Дали мал...

Повеќе