СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Актуелен Миг

Потребна ни е националната стратегија за употреба на електричните возила

  Светот забрзано се електрифицира, дали сме ние подготвени да го пратиме тој тренд? Патот е веќе трасиран – развиениот свет забрзано ја електрифицира автомобилската индустрија....

Повеќе