СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Подмолностите на голомразицата [видео]

 

Ни претстојат студени денови во кои сонцето има заби, како што велат постарите.

За разлика од нас луѓето кои ќе најдеме начин да се загрееме, асфалтот не го може тоа и во услови на влага се создава голомразица.

Најчесто невидлива со голо око, таа знае да биде доста подмолна – ова видео во кое возилата „танцуваат“ при смешно мали брзини е доказ за тоа.

Затоа, внимателно!

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео