СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Картинг на мраз! [видео]

 

Како ви звучи искуството, со картинг да се вози на замрзнато речно корито?

Со добра волја секогаш може да се најде одговор на временските (не)прилики. Тоа важи и за руските ентузијасти кои ниту на мраз не се откажуваат од задоволството да управуваат со своите картинзи.

Всушност се работи за чист мерак, извесен Генади Новичов речиси невозможните услови знае како да ги претвори во задоволство. Управувајќи со својот картинг специфициран според KZ-2 категоријата он вози по замрзнато речно корито при што уживајќи во возењето ги демонстрира своите несомнени вештини.

Како сето тоа изгледа во пракса најдобро може да се види од приложеното видео!

 

 

 

 

 

 

 

Реклама

Интересно

Повеќе од Видео