СЛЕДЕТЕ НЀ
728x90

Наше мислење

Возилата добиваат налепница во боја – шминка или ефикасна мерка?

  Предлог Законот за возила предвидува обележување на возилата според нивото на загадување со налепници во зелена, жолта и црвена боја. Во иднина возилата ќе бидат...

Повеќе