СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Наше мислење

Царините како средство за одбрана

  Амриканците воведоа царини за кинеските EV, Европа сериозно ја разгледува таа можност, а кинезите веќе возвраќаат. Американската админстрација одлучи: кинеските eлектрични возила ќе се царинат...

Повеќе