СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Регистарска табличка платена 9,5 милиони долари [видео]

 

Деновиве во Обединетите Арапски Емирати на аукции е продадена регистарска табличка за дури 9,5 милиони долари.

Табличката со ознака АА8 ја има купено еден шеик од Дубаи, чии пари отидоа на сметката на хуманитарната организација „Милијарда оброци“.

Милионски износи постигнаа и табличките F55, V66 и Y66, а продадени се и неколку посебни телефонски броеви.

 

 

 

 

Реклама

Интересно

Повеќе од Видео