СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Може и без едно тркало [видео]

 

Возачот на GMC Yukon од непознати причини останал без десното предно тркало, дали тоа можеби значи дека треба да застане?

Овој GMC влече малку на десно. Очигледно тоа не е доволна причина возачот да застане и да побара помош од влечната служба. Како големиот теренец останал без десното тркало останува малку нејасно, но во случајов тоа и не е така важно.

Човекот си го организирал своето време, а во тој план не предвидел застанување поради такви ситници. Продолжил да вози без разлика на чадот од местото каде претходно било сместено десното тркало. Добро, веројатно почуствувал мал дебаланс поради повременото подигнување на задениот десен дел, ама тоа е.

За штетите и оштетувањата на коловозот малку подоцна ќе си ја зачеша главата. Важно е да се испочитува поставениот тајминг, нели?

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео