СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Кој има предност?! [видео]

 

Општо правило во сообраќајот е дека поголемиот има предност, но тоа овој лебед очигледно не го знае…

Несекојдневната сцена се има случено во хрватско Меѓимурје, на еден мост на реката Драва.

Погледнете го видеото.

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео