СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

Кој е виновен? [видео]

 

Снимкава од Сало Паоло за тоа кој е виновен за оваа „синхронизирана” несреќа го подели интернетот.

Што мислите вие?

Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео