СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Австралија има талент – од Македонија [2*видео]

 

Австралијанецот Даниел Јованов чие потекло не мора да ви го објаснуваме, има талент.

И тоа не било каков – ги имитира моторите на разни спортски автомобили и тркачки болиди.

Затоа вклучете ги звучниците за да не ја трошиме тастатурата објаснувајќи колку верно го прави тоа.

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео