TVS Zeppelin – концепт на хибриден крузер

TVS Zeppelin – концепт на хибриден крузер

 

Индијците претставија концепт на хибриден крузер кој се надеваме дека ќе го видиме во продукциска фаза.

На нашите читатели сигурно им е познато името TVS како брендот кој стои зад линијата на мотоцикли со мала моќност на BMW.

Индиската компанија исто така го пушти во продажба спортскиот мотоцикл со зафатнина од 300cc наречен TVS Apache RR 310.

А еве уште една причина поради која вреди да се знае овој бренд, а тоа е дека ќе дебитира концептот на хибриден крузер кој не само што е интересен од технички аспект туку и изгледа навистина импресивно.

Во западните земји, TVS Zeppelin можеби нема веднаш да привлече големо внимание, барем не со овие спецификации, но од компанијата имаат некои навистина интересни идеи за концептот. Тој има едно цилиндричен мотор со зафатнина од 220cc кој е засилен со електричен систем од … (линк кон интегралниот текст)

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?