СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Uncategorized

M.A.T. Asparko SP600 постигна Vmax од 438,7 km/h [видео]

  Јапонскиот Aspark, со прототипот SP600, постигна нов светски рекорд за EV со што го симна од тронот хрватскиот хиперавтомобил Rimac Nevera. Беше само прашање на...

Повеќе