СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Интересно

Ај малку да се насмееме…

 

Сакајќи да „заколе“ еден турист, таксистот свртел две-три крукчиња повеќе, но овој сфатил. После возењето таксистот му вели:

– Ова возење господине, чини 200 денари.

Туристот вади 100 денари и му дава, на што таксистот реагира:

– Господине, нели рековме 200?

А овој му одговара:

– Да, ама и ти се возеше!

 

 

 

 

Реклама

Интересно

Повеќе од Интересно