СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Интересно

Mercedes-AMG will.i.AMG: Единствен во многу нешта

 

Mercedes-AMG и глобалната ѕвезда will.i.AMG претставија единствен автомобил кој магнетно но со многу прашања ги привлекува сите погледи.

Најмногу со маската налик на G-класата, но и со самата концепција која донесува нови идеи, ги поместува границите и се осмелува да го направи неможното.

Како уникатно ремек-дело, овој автомобил со експресивен дизајн и далекусежна порака е базиран на AMG GT Coupe со 4 врати кој е опсежно модификуван.

За жал, во соопштението на Mercedes се кажува доста за тоа кој е американскиот музичар, а за will.i.AMG како што е наречена оваа провокативна автомобилска креација, нема ниту збор.

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Интересно