СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Актуелен Миг

30 годишен јубилеј на ТД Кадис

 

Семејната компанија „ТД Кадис“ основана од семејството Каленикови слави 30-ти роденден!

 

Како една од првите приватни фирми во Р.Македонија основана од семејството Каленикови, ТД Кадис денес  одбележува 30 години успешна работа во бизнисот со продажба и сервисирање на автомобили.

Горди на постигнатите успеси, општествено одговорни и  хуманитарно посветени продолжуваме и понатаму по истиот пат со надеж дека наскоро ќе имаме можност и да наздравиме заедно за значајниот јубилеј – се вели во службеното соопштение од маркетинг службата на „Кадис“.

Покрај искрените честитки би сакале уште да додадеме дека г-ѓа Славка Каленикова е добитник на годинешното признание „Томислав Биљарац“ кое Националното Жири за Избор на автомобил на годината во Македонија го доделува како признание за осебен придонес и резултати во развојот на автомобилската индустрија.

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Актуелен Миг