СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Интересно

Неверојатна случка на југот на Хрватска!

 

Доколку по некоја случајност патувате на Пелешац, посебно во местото Јанина, внимавајте!

Таму, на една раскрсница, се случи сообраќајна несреќа која слободно може да влезе во гинисовата книга на рекорди.

Според дубровничката полиција, еден 91-годишен возач му го пресекол патот на друг, 98-годишен возач, чиј автомобил се одбил и удрил во автомобилот на трет, 76-годишен возач.

Во случката лесно повреден е само возачот кој имал предност, 98-годишникот, додека другите двајца поминале без повреди.

Сите тројца возачи заедно имаат 265 години.

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Интересно