СЛЕДЕТЕ НЀ

Мотоцикли

Royal Enfield најави обновен Classic 350

 

Royal Enfield, еден од најстарите и наголемите производители на мотори со долга и богата историја, никако не успева да се откачи од своето минато, и тоа е добро, затоа што нивното минато вреди да се обнови и рекреира.

Според последната официјлана најава на пазарот во Индија тие веќе го понудија моделот обновениот Classic 350.

Во Европа се очекува да се појави на почетокот на следната година.

Новиот Royal Enfield Classic 350 се базира на ретро дизјан и тоа до максимум. Има нова шасија и мотор кој ги исполнува Euro5 стандардите.

Моторот е со зафатнина од 349 кубни сантиметри, секако со еден цилиндар. Всушност тоа е моторот кој сега производителот го користи кај моделот Meteor 350. Во Classic 350 тој произведува … (интегралниот текст ТУКА)

Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Мотоцикли