СЛЕДЕТЕ НЀ

Мотоцикли

LiveWire се ослободи од Harley-Davidson во своето име и ја намали цената

 

На сите им стана јасно дека Harley-Davidson премногу рано влезе во трката на големи електрични мотори, и веројатно затоа не поминаа баш многу добро.

По серија промени внатре во самото управување на компанијата и нови стратешки определби, периодов во пракса почнаа да спроведуваат уште една важна одлука.

LiveWire се двои како посебен бренд. Нема веќе да го носи логото на HD и она што е веројатно поважно, има нова ценовна политика.

Новиот модел се вика LiveWire One и доаѓа со нови бои и скоро идентични спецификации како неговиот претходник. За почеток овој модел ќе биде понуден само на американскиот пазар.

Според најавите на производителот цените, со субвенциите за овој тип возила кои се нудат во различните федерални држави во Америка, ќе се спуишти и до 20.000 доолари, што е од прилика .. (интегралниот текст ТУКА)

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Мотоцикли