СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

Што им е на луѓево?! (видео кое мора да го погледнете)

 

Во сообраќајот може да се случи сé и сешто, ама за ова што ќе го видите во видеото никако не може да се најде објаснување.

Да беше сé снимено во Русија ќе кажевме дека водката е во прашање, ама не е… всушност видеото е доказ дека човечката возачка глупост е универзална категорија! Погледнете.

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео