СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Интересно

Човекот си има обзири

 

Сведоци сме на многубројни примери на силеџиско однесување кога се сообраќајните прописи во прашање, посебно кога возачот е сопственик на нешто скапо и бесно.

Затоа и оваа случка за која не успеавме да утврдиме кога и каде е сликана (бидејќи очигледно вакви ситуации се многу ретки), е за секоја пофалба.

Имено, како што покажуваат сликите, фраерот паркирал на две места за да не му го оштетат скапото BMW, ама си платил и две карти за тоа.

 

 

 

Реклама

Интересно

Повеќе од Интересно