СЛЕДЕТЕ НЀ

Актуелен Миг

Специјлна летна акција на Opel за возила од залиха

 

Покрај постојната акциска понуда на своите модели, Opel Македонија понуди одредена количина на модели од залиха на кои одобрува додатен попуст од 300 до 500 евра.

Во екот на главната летна сезона, покрај постојните акциски цени за одделни модели, Opel Македонија подготви дополнителен попуст за сите возила од залиха.

Дополнителниот попуст се движи помеѓу 300 и 500 евра, во зависност од моделот на автомобилот, со што претходните популарни цени сега стануваат уште подостапни.

Со оваа специјална акција за возилата од залиха, на сите свои клиенти, Opel им овозможuva да дојдат до нови, современи модели и тоа по достапни цени и да уживаат во удобното, динамично и безбедно возење што го нудат тие.

Бидејќи станува збор за автомобили кои се веќе на залиха, на клиентите на Opel, возилата им се достапни веднаш. Оваа специјална акција ќе трае додека постојат залихи.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Актуелен Миг