СЛЕДЕТЕ НЀ

Мотоцикли

Овој 2.0L V8 спортски мотоцикл кој ни доаѓа од Австралија е неверојатен

 

Што правите кога шест цилиндри едноставно не ви се доволни?

Што правите кога шест цилиндри едноставно не ви се доволни. Зошто само некои луѓе да имаат среќа и да возат V8.

Сите ние потајно посакуваме осум цилиндричен мотоцикл во нашите гаражи. PGMV8 е неверојатен но за да создадете мотоцикл кој ќе има 2.0 V8 мотор, 334hp и 158 lbs, треба и самиот креатор на ваквиот мотоцикл, Пол Мелоуни од Австралија, да биде малку посебен.

Сер Алан Кеткарт изјави дека PGM V8 е неверојатно практичен и одличен за возење. Не сум баш сигурен дали практичност е она што го бараме кај мотоцикл кој има 300 + коњски сили.

Но сепак добро е да знаете дека со овој мотоцикл ќе можете да отидете да пазарите до продавница а потоа да … (интегралниот текст ТУКА)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Мотоцикли