СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Мотоцикли

Најава за нов напад од истокот: CFMoto 800NK

 

По вмешувањето во сите можни класи на 4 тркала, Кинезите полека, но сигурно ги пополнуваат и класите на 2 тркала.

Искуството кое го имаме со брендот CFMoto од прва рака, не уверува дека повторно можеме да очекуваме мотоцикл со моќен мотор, привлечен дизајн, солидни возни својства и одлична завршна изработка.

Останатото не се коментира. Вкусови се вкусови и предрасуди се предрасуди.

Додека не седнеме да го возиме и овој модел кој го најави кинескиот гигант, ни останува само да ги наброиме техничките податоци и да ги наведеме евентуалните конкуренти на моделот 800NK.

Овој нејкед (малку е лудо да го преведеме терминот) мотор, ќе се дружи со некои легенди на класата кои доаѓаат посилни од било кога, како на пример … (целосниот текст ТУКА)

Реклама

Интересно

Повеќе од Мотоцикли