СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

Наочит пример колку голомразицата е опасна [видео]

 

Единствен совет што на возачите може да им се даде кога на улиците има голомразица како во моментов кај нас е – останете дома.

Зошто, најочито покажува следново видео.

Реклама
Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео