СЛЕДЕТЕ НЀ
autoinfo

Видео

Колку Руси собира во една Волга?

 

Не, не е наградно прашање ниту пак соборување на некаков рекорд – луѓето, според називот на видеото, едноставно одат на работа.

Каква им е таа работа на која одат со армоника и гитара не е познато, ама дека навистина се работници е сосема јасно.

Впрочем, погледнете го видеото и сами уверете се колку Руси (поточно Башкирци) може да собере во една Волга – ние ги избројавме 17.

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео