СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

Каде се точи бензин во Tesla?

Сопствениците на електрични возила ги мачат многу маки, но ваква …

Видеото ви го пренесуваме без коментар, оти навистина не знаеме што да кажеме. Можеби само констатацијата дека момчево е во вистинска неволја!

 

Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео