СЛЕДЕТЕ НЀ

Видео

(ВИДЕО) Како би можел да изгледа Volvo 240 во моделската 2021 година

 

Млад дизајнер, залубеник во шведскиот бренд, ни ја демонстрира неговата визија за најуспешниот Volvo досега.

 

Автомобилски дизајнер, очигледно фан на Volvo, кој се потпишува како Sketch Monkey ја демонстира својата вештина, па со популарниата алатка „фотошиоп“ од темел го преработи легендарниот, Volvo 240.

Дали навистина вака би изгледала реинкарнацијата на моделот кој на Volvo му донесе светска слава, сеуште не е познато.

Дизајнот на „цигла“ кој доминираше во моделите P1800, преку сериите „7“ и „9“ па се до луксузниот „850“, истакнувајќи ги неговата доверливост и робусност, му донесе светска слава на шведскиот производител, .

Задржувајќи ги основните пропорции, и уважувајќи ги дизајнерските елементи од новите модели на марката, со голема умешност предлага современ ретро-модел кој навистина изгледа импресивно.

Ви препорачуваме да го погледнете видеото до самиот крај за да го видите крајниот резултат.

 

 

Реклама
Реклама

Интересно

Повеќе од Видео