Што да купам?

Какво возило ми треба?

Какво возило ми треба?

  Самата одлука при купувањето на возило, кај многумина знае да предизвика доза на стрес. Всушност инвестирањето во возило е едно од поголемите вложувања во животот кога се говори за сопствени потреби а самиот тој факт е поврзан со стварање на прилично сериозни финансиски обврски.   Дали да се купи возило спрема потребите или пак спрема можностите? Всушност од успешниот компромис помеѓу ... »

Што сакаме а што можеме да купиме!

Што сакаме а што можеме да купиме!

  Пред да се случи либерализацијата на увозот на користени автомобили, дилемата нов или користен автомобил, беше повеќе тема на вербални изјаснувања на поедници отколку реална можност на избор.   Муабетов е многу постар отколку што е постоењето на електронските медиуми. Нов или стар автомобил веќе е нереална споредба. Пазарот практично ја избриша дилемата, економската криза помогна диспр... »

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?