Интервјуа

Ако веруваш во својот квалитет, можеш и да гарантираш!

Ако веруваш во својот квалитет, можеш и да гарантираш!

  Со генералниот менаџер на KMM, Владимир Билбилов разговаравме околу фабричката гаранција која ја дава KIA за своите возила. Мотото на KIA: “задоволен клиент е најдобра реклама за брендот“, на најдобар начин ја изразува долгорочната стратегија на јужно корејците – вели Билбилов.   Ai:- Што всушност значи поимот “Гаранција на автомобил“? Под поимот гаранција на автомобил се подразбира  о... »

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?