Наша тема

Сообраќаен тероризам

Сообраќаен тероризам

  Нема поинаква квалификација за крвавиот асфалтен хаос на кој сме изложени. Кога гинат недолжни луѓе, тоа е тероризам! Болно звучи прашањето: дали нашето општество може да му се спротивстави на крвавиот пир на разбеснета група несовесни граѓани?   Во државава гинат луѓе на сите страни. Најчесто недолжни и без никаква своја вина. Бројот на повредени е неколкукратно поголем. Сите тие се ж... »

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?