Импресум

ilogo

Порталот го уредува уредувачки колегиум.

Соработници: motori.com.mk, derbi.mk

Уредник на рубрика: Дениз Сулејман

Фотографија: Јулија Егорова

Маркетинг: Благоја Дрнков

Главен и одговорен уредник: Агрон Сулејман

Сите права задржани. Без писмена дозвола на редакцијата забрането е превземање на објавените материјали!

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?