Вистинскиот теренец ни плимата не може да го сопре

Вистинскиот теренец ни плимата не може да го сопре

 

Епска трка меѓу пливачи и теренец.

Токму ова ни го сугерира новото промотивно видео кое доаѓа од Land Rover. На видеото може да се види дуел во стилот на Top Gear, така што новиот Range Rover се натпреварува со спортското дуо, Keri-anne Payne и Ross Edgley.

Почетокот на трката е на брегот на плажата во Бантам, а целта е оддалечена 1.5 km и се наоѓа на островот Бург. Плимата доаѓа, а тоа во превод значи дека Range Rover ќе мора да оди по околниот пат. Кој ќе биде побрз, автомобилот или пливачите, погледнете на видеото во прилог.

 

 

Дениз Сулејман

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?