Овој 2.0L V8 спортски мотоцикл кој ни доаѓа од Австралија е неверојатен
21/08/2019

Овој 2.0L V8 спортски мотоцикл кој ни доаѓа од Австралија е неверојатен

 

Што правите кога шест цилиндри едноставно не ви се доволни?

Што правите кога шест цилиндри едноставно не ви се доволни. Зошто само некои луѓе да имаат среќа и да возат V8.

Сите ние потајно посакуваме осум цилиндричен мотоцикл во нашите гаражи.

PGMV8 е неверојатен но за да создадете мотоцикл кој ќе има 2.0 V8 мотор, 334hp и 158 lbs, треба и самиот креатор на ваквиот мотоцикл, Пол Мелоуни од Австралија, да биде малку посебен.

Сер Алан Кеткарт изјави дека PGM V8 е неверојатно практичен и одличен за возење. Не сум баш сигурен дали практичност е она што го бараме кај мотоцикл кој има 300 + коњски сили.

Но сепак добро е да знаете дека со овој мотоцикл ќе можете да отидете да пазарите до продавница а потоа да … (интегралнио текст ТУКА

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
AutoInfo на Facebook
Ви се допаѓа AutoInfo?